top of page

ГРАФИЧЕН ДИЗАЙН

Създаване на графична идентичност на брандове и последващ тотал дизайн.
Дизайн на опаковки - етикети, кутии за хранителни и нехранителни продукти, тетрапак опаковки, нестандартни опаковки. Дизайн и предпечат на печатни рекламни материали - визии за бордове, каталози, дипляни, флаери, брошури, списания, оформления на книги, корици на книги  и много други.

Преди всичко - ДИЗАЙНЪТ! 

Дизайнът е в основата на Вашия проект. Дизайнът привлича вниманието, насочва и комуникира преназначението и предимствата на вашия продукт. С дизайна вие определяте таргета, насочвате зрителя към стойностните характеристики и ценовия ресор.

Дизайнът е най-бързият куриер на рекламното послание – кои сте вие, какво правите и предлагате и колко струва. Днес, вече тренираното око на зрителя улавя и прочита от пръв поглед това и решението не закъснява.

Работейки с прецизно изработен и категоризиран илюстративен материал, съчетан с типография насочваща към съвременни естеически заявки и баланс, дизайнът Ви би свършил незаменима част от "флирта" с купувача.

Продукът ви ще излезе една крачна напред пред останалите.

До голяма степен добрите резултати и успехът на студио Мега Хромт се дължат на безкомпромисната разрботка на дизайна в студията ни.

Дизайнът създава Вашия престиж, не пестете от дизайн!

Появата на нашата малка, но с претенции за висок стандарт печатна база е провокирана от необходимостта, нашите дизайни да се тиражират с безкомпромисно качество.


Студиото ни за графичен дизайн е едно първите в България и е автор на едни от най-популярните брандове на пазара. 

Клиентът трябва да се чувства горд с имиджа на своя продукт.

bottom of page